Artico Ice Bar

Adresse: Sjøgata 1A, 9750 Honningsvåg Vis kart

Adresse: Sjøgata 1A, 9750 Honningsvåg

Artico Ice Bar er den nordligste isbaren i verden.

Artico Ice Bar ønsker deg velkommen på bar midt i Honningsvåg havn. Isbaren er bygget opp av naturlig is fra området. I kalde og arktiske omgivelser kan du gjennom hele sommeren la isens iboende skjønnhet fasinere deg, mens du nyter en alkoholfri drink i baren.

Laget i moderne design med is hentet fra innsjøer i Finnmark. Der er sitteplasser med reinskinn, en iglo som en kan krype inn i, et kart over det Arktiske området, en bardisk og et stort lerret hvor en få

Her kan du kjenne og beundre isens struktur sammen med bilder fra vinterlige omgivelser og av nordlyset. Kulden, lyset og bildene tar deg med til den polare verden.

Personene som driver Artico Ice Bar er José Mijares og Gloria Pamplona. "Vi holder vårt fokus på de som besøker Nord-Norge om sommeren. Det er fordi det er ikke alle som har mulighet for å reise til Norge vinterstid. Vi prøver å tilby en "Arktisk opplevese" om sommeren.

Er du klar over at meste parten av de nordligse delene av Europa er på samme lengdegrad slik som Alaska, Grønnland og Sibir, og det ikke er muligheter for å se sne i sommer månedene?

Takk til Golfstrømmen som bringer varmt sjøvann fra Mexico Gulfen og opp langs norskekysten, og hjelper til å holde kysten isfri om vinteren... og enda mer om sommeren! Artico Ice Bar er laget for alle som søker etter is og sne om sommeren.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Rom og Leilighet

Nordkappferie

Avstand: 24,9 km
Velkommen til Nordkappferies leilighets- og konferanse anlegg. Nordkappferie har beliggenhet i et maritimt miljø i det sjarmerende fiskeværet Gjesvær, 37 km fra Honningsvåg og 31 km fra Nordkapp.
Camping

Nordkapp Camping

Avstand: 5,9 km
Velkommen til opplevelsesrike dager på Nordkapp Camping i Skipsfjorden, kun 24 km fra Nordkapp - Europas nordligste hjørne.