Our Northernmost Life

Adresse: Storgata 19, 9750 Honningsvåg Vis kart

Adresse: Storgata 19, 9750 Honningsvåg

"Our Northernmost Life" er en unik forestilling fremført av lokale unge artister. Forestillingen har fått strålende mottagelse og er rangert som nummer 1 på TripAdvisor i Nordkapp. Showet tar deg med på en rørende, morsom og autentisk reise gjennom livet med Nordpolen som nærmeste nabo. Bli med på en hjertevarm, engasjerende og morsom opplevelse!

Forestillingen gir deg et levende og underholdende innblikk i stedet og livet lengst mot nord. Du får oppleve fiskeri, samfunnsliv, samisk historie, krigen og evakueringen, kulturen, turismen, vær og vind. Alt fortalt gjennom sang, dans og fortellinger, fylt av humor og underholdning.

Forestillingen spilles på Perleporten Kulturhus, opprinnelig det gamle bedehuset i Honningsvåg, i dag et restaurert og levende kulturhus midt i sentrum av Honningsvåg.

Kafé med servering, hjemmelagede kaker og byens beste vafler. Terrasse med fantastisk utsikt over indre havn. Alle rettigheter.

Vis mer

Om denne aktiviteten

 • Telefonnummer (booking)
  0047 97097410
 • Telefonnummer
  0047 97097410
 • Contact person name
  Birgit L. Johansen
 • Contact person email
 • Åpningstider
  Manus/musikk: Øystein Skårset Regi: Øystein Skårset/ Mikkel Gaup Varighet: 40 min. Forestillingen spilles på engelsk.
 • Linker
Rom og Leilighet

Nordkappferie

Avstand: 25,2 km
Velkommen til Nordkappferies leilighets- og konferanse anlegg. Nordkappferie har beliggenhet i et maritimt miljø i det sjarmerende fiskeværet Gjesvær, 37 km fra Honningsvåg og 31 km fra Nordkapp.
Camping

Nordkapp Camping

Avstand: 6,2 km
Velkommen til opplevelsesrike dager på Nordkapp Camping i Skipsfjorden, kun 24 km fra Nordkapp - Europas nordligste hjørne.