Overnatting i Nordkapp - 8 treff

Ditt søk: Du har ikke valgt datoer eller antall rom ennå (viser 1-8 treff 8)
8 overnattinger
Honningsvåg
Skipsfjorden, 9750 Honningsvåg (9 km til )  Kart
Camping | Velkommen til opplevelsesrike dager på Nordkapp Camping i Skipsfjorden, kun 24 km fra Nordkapp - Europas nordligste hjørne.
Nordkapp Camping

Gjesvær
Nygårdsveien 34, 9765 Gjesvær (15 km til )  Kart
Rom og Leilighet | Velkommen til Nordkappferies leilighets- og konferanse anlegg. Nordkappferie har beliggenhet i et maritimt miljø i det sjarmerende fiskeværet Gjesvær, 37 km fra Honningsvåg og 31 km fra Nordkapp.
Nordkappferie

Kan ikke bestilles online

Skarsvåg
Storvannsveien 2, 9763 Skarsvåg (47 m til )  Kart
Camping | Med bare 500 meter til selve fiskeværet Skarsvåg og 14 kilometer til ytterst på Nordkapp-platået, er Kirkeporten Camping´s beliggenhet helt unik.
Kirkeporten Camping

Skarsvåg (Ved kysten)
Skutnes, 9763 Skarsvåg (1 km til )  Kart
Rom og Leilighet | Ny ferie- og fiskecamp ved Nordkapp
North Cape Holiday and Fishing Camp

Honningsvåg (Fjellområde, Ved kysten)
Medlem av Scandic Hotels
Skipsfjorden, 9750 Honningsvåg (10 km til )  Kart
Hotell | Overnatting i Nordkapp: Scandic Nordkapp er et sommerhotell, med vakker beliggenhet kun 30 km fra Nordkapplatået. Hotellet er velegnet for grupper.
Scandic Nordkapp

Honningsvåg
Kobbhullveien 10, 9750 Honningsvåg (13 km til )  Kart
Vandrehjem | Nordkapp Vandrerhjem ligger i utkanten av Honningsvåg, og ca 3 mil fra Nordkapp Platået. Vandrerhjemmet ble opprinnelig bygget som mannskapsbolig for fiskeindustrien, og om vinteren blir fortsatt bygningen benyttet av de ansatte ved fiskemottaket....
Nordkapp Vandrerhjem

Nordkapp (Boligområde, Fjellområde)
Utsikten 12, 9750 Honningsvåg (14 km til )  Kart
Hotell | Nytt hotell i Nordkapp. Hotellet ble renovert i perioden 2017 – 2019. Vi har et spennende konsept: Vi fokuserer på lokal mat, historie, komfort og opplevelser. Matkonseptet er hovedsakelig sjømat som sei, torsk, kongekrabbe og andre lokale spesial...
The View

Honningsvåg (Ved fjorden, Ved kysten)
Medlem av Scandic Hotels
Vågen 1, 9750 Nordkapp (15 km til )  Kart
Hotell | Scandic Bryggen er et fullservice hotell i Honningsvåg sentrum. Hotellet ligger ved Honningsvåg brygge med kort avstand til båt- og bussterminal. Til Nordkapp er det 35 km.
Scandic Bryggen

Kundeservice


Laveste pris

Vi gir prisgaranti om du booker hos oss. Vårt bookingsystem sikrer deg laveste pris hos våre leverandører av aktiviteter og overnatting. Velkommen til en god handel!

Kundeservice

Laveste pris

Vi gir prisgaranti om du booker hos oss. Vårt bookingsystem sikrer deg laveste pris hos våre leverandører av aktiviteter og overnatting. Velkommen til en god handel!